How To Story

verschijnt in 2014!


HowToStory
HOW TO STORY

Storytelling voor journalisten

Tim VerheydenTom RumesAndries Fluit

Share on facebookShare on twitterShare on email

Price€ 19,99

Ook verkrijgbaar in de boekhandel

Storytelling is méér dan mooie beelden in de juiste volgorde plaatsen

OVER HET BOEK

In How To Story nemen de auteurs je mee achter de schermen van het beeldverhaal. Ze geven je de basics van storytelling mee en waarschuwen je voor valkuilen: Hoe kies je de juiste invalshoek? Hoe schrijf je een goed scenario? En waarom loopt het soms toch nog fout in de montage?
How To Story wil goesting geven om goede verhalen te vertellen. Maar het boek kijkt ook naar morgen en stoomt de beeldjournalist klaar voor een voortdurend veranderend journalistiek landschap. Storytelling is immers jezelf voortdurend in vraag stellen en kijken hoe je een verhaal anders kan vertellen.

OVER : 

TIM VERHEYDEN

Tim Verheyden is journalist bij de vrt nieuwsdienst en presentator van het reportagemagazine Koppen. Hij geeft ook workshops storytelling aan de journalisten van de vrt nieuwsdienst.

OVER : 

TOM RUMES

Tom Rumes doceert reeds 15 jaar storytelling en regie aan de Thomas More hogeschool in Mechelen. Hij heeft ruime ervaring als cameraman en monteur en geeft gastcolleges over storytelling en nieuwe mediatrends in binnen- en buitenland.

OVER : 

ANDRIES FLUIT

Andries Fluit is freelance verslaggever. Als videojournalist leerde hij in binnen- en buitenland de kracht van het beeld kennen, als gastdocent aan de HUBrussel de kracht van het woord en bij zijn doortocht in de VS de supercombo van beide: storytelling.